Gentan, Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Gentan''' iku [[désa]] ing [[Gantiwarna, Klathèn|Kecamatan Gantiwarna]], [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]].
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Gantiwarna, Klathèn]]
* [[Kabupatèn Klathèn]]
352.737

besutan