Golongan ètnik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Golongan ètnik''' utawa ing basa sadina-dina dipigunakaké tembung '''wong''' ([[basa Inggris]]: ''etnic group''), iku golongan [[menungsa|manungsa]] sing kaiket déning kasadaran lan idhèntitas awujud "nyawijining [[kabudayan]]", déné kasadaran lan [[idhèntitas]] mau kerep (nanging ora tansah) dikuwataké anané [[basa]] (malah kadhangkala aliran [[agama]]).
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Bangsa]]
* [[Kabudayan]]
352.737

besutan