Gunung Krakatau: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
-->
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar gunung ing Indonésia]]
* [[Daftar gunung]]
348.872

besutan