Gunung Papandayan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
Gunung Papandayan duwé kawasan [[alas Dipterokarp Bukit]], [[alas Dipterokarp Atas]], [[alas Montane]], lan [[alas Ericaceous|Hutan Ericaceous utawa alas gunung]].
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Daftar gunung ing Indonésia]]
* [[Daftar gunung]]
352.737

besutan