Herman Willem Daendels: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''''[[Meester in de Rechten]]''''' '''Herman Willem Daendels''' ({{lahirmati|[[Hattem]]|21|10|1762|[[Ghana]]|2|5|1818}}), iku sawijining [[pulitikus]] [[Walanda]] sing arupa [[Gubernur-Jendral]] [[Hindhia-Walanda]] sing ka-36. Dhèwèké mréntah antarané taun [[1808]] – [[1811]]. Mangsa iku [[Walanda]] nembé dikuwasani déning [[Prancis]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Dhaptar Panguwasa Hindhia-Walanda]]
 
350.349

besutan