Jati (tanduran): Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* [[Jati pasir]] (''Guettarda speciosa'')
 
== DelengenUga ugadelengen ==
Artikel [[alas jati]].
 
352.737

besutan