Kadipatèn Pakualaman: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (alihkan cithakan)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* [[Paku Alam IX]], 1998 —
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar Ratu Mataram Enggal]]
 
348.872

besutan