Kaji: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Réferènsi: replaced: Referensi → Réferènsi)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
<small>{{reflist}}</small>
 
== DelengenUga ugadelengen ==
*[[Umrah]]
*[[Mekkah]]
352.737

besutan