Kalawarti: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Delengen uga: éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Kalawarti''' utawa '''majalah''' iku penerbitan kang manut wekdhal tartamtu (seminggu, dwi minggu, wulanan) kang isine maneka warta seratan utawa [[gambar]].
 
==DelengenUga ugadelengen==
*[[Majalah Basa Jawa]]
*[[Daftar majalah, Indonésia|Daftar majalah]]
352.737

besutan