Kalibata, Bener, Purwareja: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Kalibata''' (panulisan jroning [[Basa Indonésia]]: Kaliboto) iku [[désa]] ing [[Bener, Purwareja|Kecamatan Bener]], [[Kabupatèn Purwareja]] (Basa Indonésia: Purworejo), [[Jawa Tengah|Propinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Bener, Purwareja]]
* [[Kabupatèn Purwareja]]
352.737

besutan