Kapuloan Virgin Amérika Sarékat: Béda antara owahan

c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Kapuloan Virgin Amérika Sarékat''' ya iku wewengkon kang ora kagabung (''unincorporated territory'') duwéké [[Amérika Sarékat]] ing kawasan [[Karibia]]. Sacara geografis, wewengkon iki klebu bagéyan saka [[Kapuloan Virgin]]. Kapuloan Virgin AS dumadi saka papat pulo utama: [[Saint Thomas, Kapuloan Virgin Amerika Serikat|St. Thomas]], [[Saint John, Kapuloan Virgin Amerika Serikat|St. John]], [[Saint Croix, Kapuloan Virgin Amerika Serikat|St. Croix]] lan [[Water Island, Kapuloan Virgin Amerika Serikat|Water Island]]; lan pulo-pulo cilik liyané.
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar nagara]]
 
352.737

besutan