Kenya Vesta: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
{{reflist}}
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Pontifex Maximus]]
* [[Rex Sacrorum]]
348.872

besutan