Kosovo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
{{reflist}}
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar nagara]]
* [[Serbia]]
348.872

besutan