Malawi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Républik Malawi''' iku [[nagara]] kang kakurung dharatan ing [[Afrika]] bagéyan kidul. Malawi wewatesan karo [[Tanzania]] ing sisih lor, [[Zambia]] ing kulon-lor, lan [[Mozambik]] ing sisih wétan, kidul lan kulon. [[Tlaga Malawi]] kang mujur ing tapel wates wétan Malawi nyakup saproliman wewengkon nagara iku. Asal muasal jeneng Malawi ora dimangertèni; jeneng iku diyakini asalé saka suku ing wewengkon kidul utawa inspirasi saka 'cahya srengéngé kang nyinari tlaga' (pirsani gendéra).
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar nagara]]
* [[Daftar nagara miturut bawana]]
352.737

besutan