Titik umob: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: udhara -> udara (éjaan baku), replaced: udhara → udara (3)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: udhara -> udara (éjaan baku), replaced: udhara → udara (3))
'''Titik umob''' iku suhu ([[temperatur]]) nalika sawijining zat [[cair]] bakal umob lan owah rupa dadi [[uap]]
 
Titik umob dipengaruhi uga déning tekanan [[udharaudara]], tegesé saya gedhé tekanan udharaudara saya dhuwur titik umobé zat cair kasebut. Ing tekanan lan temperatur udharaudara standar(76 cmHg, 25 °C) titik umob banyu ya iku 100 °C
 
== Delengen uga ==
348.872

besutan