Hosni Mubarak: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Pulitik lan jabatan militèr: udhara -> udara (éjaan baku), replaced: Udhara → Udara (2)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎Pulitik lan jabatan militèr: udhara -> udara (éjaan baku), replaced: Udhara → Udara (2))
* Komandan Angkatan Udara lan Wakil Mentri Pertahanan (1972)
* Kepala Staf Angkatan Udara (1969)
* Direktur Akademi Angkatan UdharaUdara (1968)
* Komandan Angkatan Udara Kairo Barat (1964)
* Gabung [[Akademi Militer Soviet|''Frunze Military Academy'']], [[Uni Soviet|USSR]] (1964)
* Guru ing Akademi Angkatan UdharaUdara (1952-1959)
 
== Réferènsi ==
352.730

besutan