Brigadir Jéndral: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Brigadir Jéndral ing [[TNI]]: udhara -> udara (éjaan baku), replaced: Udhara → Udara
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎Brigadir Jéndral ing [[TNI]]: udhara -> udara (éjaan baku), replaced: Udhara → Udara)
=== Brigadir Jéndral ing [[TNI]] ===
[[Gambar:Ph tni-ad bin1.jpg|right|frame|300px|Tandha pangkat kang dipigunakaké ing sandhangan dhines pedinan]]
'''Brigadir Jéndral''' iku pangkat paling endhèk ing tataran [[perwira tinggi]] ing [[TNI Angkatan Dharat]], saliyané iku ''Brigadir Jéndral'' dianggo uga déning [[Korps Marinir]], [[TNI Angkatan Laut]]. Kang nyandhang pangkat iki nganggo tandha pangkat kanthi bintang siji. Pangkat iki setara karo [[Laksamana Pertama]] ing lingkungan [[TNI Angkatan Laut]] (saliyané [[Korps Marinir]]) lan [[Marsekal Pertama]] ing lingkungan [[TNI Angkatan UdharaUdara]].
 
=== Uga delengen ===
352.737

besutan