Mikrotubula: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
}}</ref>
 
== DelengenUga ugadelengen ==
{{Commonscat|Microtubules}}
* [[Mikrofilamen]]
352.737

besutan