Minggu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
Ing kalèndher [[Masèhi]] dina iki diarani dina '''Minggu'''. Dina Ngaat iki minangka dina libur, lan tumrapé umat agama [[Kristen]] lan [[Katulik]] minangka dina kanggo ngayahi ibadah ing [[gréja]]. Jeneng liya kanggo dina iki ya iku Aditya, Raditya, Redité utawa Dité kang dijupuk saka basa [[Sanskreta]] kang maknané [[srengéngé]], mèmper karo pangertên ing basa-basa ing Éropah, kayata ing [[basa Inggris]]: ''Sunday'', ing [[basa Walanda]]:''Zondag'', [[basa Jerman]]: ''Sonntag'' kang tegesé padha ya iku dina srengéngé.
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Dina]]
* [[Kalèndher Jawa]]
348.872

besutan