Miqat: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
{{Reflist}}
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Ibadah Kaji]]
* [[Umrah]]
352.737

besutan