Mozambik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
Mozambik kapérang dadi 11 propinsi: [[Cabo Delgado]], [[Propinsi Gaza|Gaza]], [[Inhambane]], [[Manica]], [[Maputo]] (kota), [[Propinsi Maputo|Maputo]], [[Propinsi Nampula|Nampula]], [[Niassa]], [[Sofala]], [[Propinsi Tete|Tete]], lan [[Zambezia]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar nagara]]
* [[Daftar nagara miturut bawana]]
348.872

besutan