Métabolisme: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
Santorio Santorio dikenal dengan nama Santorio Santorii. Ayanhnya bernama Antonio Santori.
-->
== DelengenUga ugadelengen ==
 
* [[Metabolomika]]
352.737

besutan