Nagara: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* '''Prof. Mr. Soenarko''' <br />''Nagara iku paguyuban padunung kang ndarbèni laladan tartamtu, kang kakuwasan nagara lumaku ing kana minangka sawijining kadhaulatan.''cgsfdgsf
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar nagara]]
 
348.872

besutan