Naskah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (→‎top: beda -> béda using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
Naskah iku maceme werna -werna, nanging sing paling dikenal ya iku naskah [[drama]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Kodèks]]
* [[Rontal]]
352.737

besutan