Jawa Kulon: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
Buddha -> Buda (éjaan baku), replaced: Buddha → Buda
c (Bot: Ngganti katégori Geografi Indonésia karo Géografi Indonésia)
(Buddha -> Buda (éjaan baku), replaced: Buddha → Buda)
|-
| [[Agama]]:
| [[Islam]], [[Protèstan]], [[Katulik]], [[Hindu]] lan [[BuddhaBuda]]
|-
| Basa:
{{Jawa Kulon}}
{{Propinsi Indonésia}}
{{Indo-geo-stub}}
 
[[Kategori:Propinsi Indonésia]]
[[Kategori:Jawa Kulon]]
[[Kategori:Géografi Indonésia]]
 
 
{{Indo-geo-stub}}
352.737

besutan