Kadipatèn Pakualaman: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: Buddha -> Buda (éjaan baku)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎Pranala njaba: Buddha -> Buda (éjaan baku))
* [http://www.4dw.net/royalark/Indonesia/pakualam.htm Pakualaman ing basa Inggris]
 
{{Stub}}
{{clear}}
<center>
[[Kategori:Daftar karajan ing Nusantara]]
[[Kategori:Kadhipatèn Pakualaman]]
 
 
{{Stub}}
348.872

besutan