Wisnu: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Kapurih Ugi Kersa Mriksani: Buddha -> Buda (éjaan baku)
c (Bot: Ngganti katégori Déwa Hindhu karo Déwa-Dèwi Hindhu)
(→‎Kapurih Ugi Kersa Mriksani: Buddha -> Buda (éjaan baku))
* [[Bathara Brahma]]
* [[Bathara Guru]] ([[Siwah]])
{{stub}}
 
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:Paraga wayang]]
[[Kategori:Déwa-Dèwi Hindhu]]
 
 
{{stub}}
348.872

besutan