Wong Sasak: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: Buddha -> Buda (éjaan baku), replaced: Buddha → Buda
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: Buddha -> Buda (éjaan baku), replaced: Buddha → Buda)
|popplace=[[Lombok]]: '''3 yuta'''.
|langs=[[basa Sasak]] lan [[basa Indonesia]].
|rels=[[Islam]], [[Islam Wetu Telu]] lan minoritas [[Hindu]]-[[BuddhaBuda]].
|related=[[Wong Bali]] lan padunung pulo [[Sumbawa]].
}}
352.737

besutan