Ngulama: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Delengen uga: éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Ngulama''' utawa '''ulama''' ({{lang-ar| علماء}} ''{{transl|ar|DIN|ʿUlamāʾ }}'' , tunggal: {{lang|ar|عالِم}} ''{{transl|ar|DIN|ʿĀlim}}'', "scholar"), iku ngarujuk marang golongan cendhekiawan [[Muslim]] utamané ing babagan hukum syariat. Sawetara ngulama ahli ing babagan èlmu [[fiqih]] lan sawetara liyané ahli ing babagan liya kaya [[hadis]] utawa [[tafsir]]. Ing Indonésia ulama iku pemuka agama utawa pamimpin agama sing tugasé ngayomi, nuntun lan mbimbing umat [[Islam]] jroning babagan agama lan masalah sadina-dina sing diperlakaké, saka sisi kaagamaan utawa sosial kamasarakatan.
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Majelis Ulama Indonésia]] utawa [[Majelis Ulama Indonésia|MUI]]
* [[LP POM MUI]]
352.737

besutan