Oman: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
Watara 98,8% padunung Oman nganut agama [[Islam]]. [[Sultané]] saiki ya iku [[Qaboos bin Said Al Said]] sing nggulingaké [[bapak]]é dhéwé, [[Said bin Taimur]], sing kuwasa ing taun [[1932]] nganti [[23 Juli]] [[1970]]. Jembar wewengkon Oman luwih kurang separo jembar Pulo [[Sumatra]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar nagara]]
 
348.872

besutan