Oxyopidae: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''''Oxyopidae''''' iku famili [[kemangga]] sing dadi bagéan ordo [[Araneae]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar spesies Oxyopidae]]
 
348.872

besutan