Wisnu: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu (2)
(→‎Kapurih Ugi Kersa Mriksani: Buddha -> Buda (éjaan baku))
(→‎top: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu (2))
{{Mitologi Hindhu}}
{{Tokoh Mahabharata}}
{{dewa HinduHindhu}}
{{HinduHindhu Awatara}}
 
{{Artikel Dhasar}}
348.872

besutan