Sumatra Kulon: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu
(replaced: Uga Pirsani → Uga delengen)
(→‎top: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu)
|-
| [[Agama]]:
| [[Islam]], [[Protestan]], [[Katulik]], [[HinduHindhu]] lan liyane
|-
| Basa:
352.737

besutan