Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Agama: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu
(Buddha -> Buda (éjaan baku), replaced: Buddha → Buda)
(→‎Agama: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu)
* [[Katolik]] 0.31%
* [[Kristen Protestan]] 0.16%
* [[HinduHindhu]] 0.06%
* [[Buda]] 0.05%
Ing Kabupatèn Panaraga dumunung sawijining pondhok pesantrèn modhèrn ya iku [[Pondhok Modhèren Darussalam Gontor]].
352.737

besutan