Paraguay: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké tembung using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Républik Paraguay''' iku [[nagara]] ing [[Amerika Kidul]] kang kakurung dharatan lan manggon ana ing sisih [[Kali Paraguay]]. Paraguay wewatesan karo [[Argentina]] ing sisih kidul lan kulon-lor, [[Brasil]] ing sisih wétan-lor, lan [[Bolivia]] ing kulon-kidul. Jeneng nagara iki maknané "banyu kang mili menyang samodra", asalé saka tembung [[Basa Guaraní|Guaraní]]: ''pará'' ("samodra"), ''gua'' ("menyang/saka"), lan ''y'' ("banyu").
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar nagara]]
* [[Daftar nagara miturut bawana]]
352.737

besutan