Paramasastra Jawa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(nglarasaké tembung using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* ''Belajar Praktis Basa Jawa'', Dr. Purwadi, LÉRes PRESS, Solo, 2007, ISBN 979-98471-0-7
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Basa Jawa Ngoko]]
* [[Basa Jawa Krama Madya]]
348.872

besutan