Pasa (sasi): Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
{{Umur sasi Jawa}}
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Kalèndher Jawa]]
* [[Pasa (Islam)]]
352.737

besutan