Provinsi Rovigo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
<references />
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Bishopric of Adria]] for ecclesiastical matters
 
351.333

besutan