Cithakan:Naraguna en-5: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
anyari
c (Wirjadisastra ngalih kaca Cithakan:User en-5 nyang Cithakan:Panganggo en-5)
(anyari)
{{userbox-level
{{Babel-box
| level = 55b
| id = [[Basa Inggris|en]]
| info = This user can contribute =with This user speaksa '''[[:Kategori:UserPanganggo en-5|Englishprofessional]]''' atlevel aof '''[[:Kategori:UserPanganggo en-5|professionalEnglish]]''' level.
| userkategori usercategory = UserPanganggo en-5
| nocat = {{{nocat|}}}
| userkategori2 = User en-5
}}<noinclude>
{{documentation|Cithakan:Panganggo x/doc}}
{{Babel-bar|en}}
[[Kategori:Cithakan Babel|en-5]]
</noinclude>
63.849

besutan