Segara Baltik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
Termasuk seluruh sub bagiannya, luas total dari Laut Baltik adalah 370.000 km² dan dengan isi sekitar 21.000 km³. [http://www.envir.ee/baltics/geograph.htm]
-->
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Segara]]
* [[Geografi]]
352.737

besutan