Segara Tengah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* [[Ibiza]], [[Majorca]] lan [[Minorca]] ([[Kapuloan Balearik]]) ing kulon Segara Tengah
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Plabuhan ing Valencia]]
* [[Dhataran cendhèk Mediteranea]]
352.737

besutan