Semin, Semin, Gunungkidul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Semin''' iku [[désa]] ing [[Semin, Gunung Kidul|Kecamatan Semin]], [[Kabupatèn Gunung Kidul]], [[Jawa Tengah|Propinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Semin, Gunung Kidul]]
* [[Kabupatèn Gunung Kidul]]
352.737

besutan