Socakangsi, Jatinom, Klathèn: Béda antara owahan

c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Socokangsi''' iku [[désa]] ing [[Jatinom, Klathèn|Kecamatan Jatinom]], [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]] [[Jawa Tengah]] [[Indonésia]].
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Jatinom, Klathèn]]
* [[Kabupatèn Klathèn]]
352.737

besutan