Steinkjer: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Steinkjer''' punika '''[[Dhaftar désa ing Norwegia|désa]]''' dumunung ing nagara [[Norwegia]].
 
==DelengenUga ugadelengen==
*[[Dhaftar désa ing Norwegia]]
 
348.872

besutan