Sudan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎top: éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
Sudan wewatesan karo [[Mesir]] ing sisih lor, [[Eritrea]] lan [[Ethiopia]] ing sisih wétan, [[Kenya]] lan [[Uganda]] ing kidul-wétan, [[Kongo]] lan [[Républik Afrika Tengah]] ing kidul-kulon, [[Chad]] ing sisih kulon, lan [[Libya]] ing kulon-lor.
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Darfur]]
* [[Konflik Darfur]]
352.737

besutan