Suparto Brata: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (→‎top: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
*''[[Mahligai Diufuk Timur]]'' (Trilogi Gadis Tangsi Buku III)
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Sastra Jawa Modern]]
 
352.737

besutan