Tangga nada mayor: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
{{Lingkaran kunci}}
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Tangga nada minor]]
 
352.737

besutan