Tentara Nasional Indonesia Angkatan Udara: Béda antara owahan

c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(udhara -> udara (éjaan baku), replaced: Udhara → Udara (3), udhara → udara (4))
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
|}
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Kepala Staf TNI Angkatan Udara]]
* [[Tentara Nasional Indonésia]]
352.737

besutan