Tuma sirah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani)
c (ganti kat using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani))
[[Gambar:Fig. 1. Male of head louse.jpg|250px|thumb|Tuma jaler]]
 
==PirsaniUgi ugipirsani==
* [[Tuma kathok]]
* [[Pepétan]]
352.737

besutan