U2: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
Diwiwiti saka iklan mading sing ditèmpèl ing sekolah ing [[Dublin]], nagara [[Irlandia]]. Jeneng sepisanané grup band iki ya iku "Feedback", nalika iku isih nggawakaké lagu-lagune [[The Beattles]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Diskografi U2]]
 
352.737

besutan